donderdag 14 oktober 2010

Doe mee aan de Nail Art Wedstrijd van Florence en maak kans op spetterende prijzen!

Maak jij prachtige Nail Art? En lijkt het je leuk om hier prijzen mee te winnen? Florence Beauty and Nails geeft jou de unieke kans om jouw talenten te laten zien. Doe mee aan onze Nail Art wedstrijd! Het thema van de nagelwedstrijd is Magic Holidays, dus leef je uit!

Wat je moet doen is het volgende: maak jouw mooiste en meest unieke Nail Art ontwerp op een tip, knip hier een foto van en stuur deze foto naar Florence door middel van het aanmeldformulier. Je kunt je tip insturen tot uiterlijk 1 november!

Er zijn twee categorieën waarin je mee kan doen: beginner en gevorderde. Als beginner mag je maximaal een jaar bezig zijn met Nail Art.

Als je mee doet aan deze Nail Art wedstrijd, kun je natuurlijk leuke prijzen winnen: een Nail Art workshop naar keuze, een Nail Art Surprise pakket (Basis of Expert > ligt aan je niveau) en een fotoshoot met step by step op onze website.

Wanneer weet je of je gewonnen hebt? De uitreiking van de winnaars is om 12:00 uur tijdens ons Open Huis op 7 november. Ben jij de winnaar van een categorie? Dan neem jij ALLEDRIE de prijzen mee naar huis! Vergeet op de dag van de prijsuitreiking niet je Nail Art tip mee te nemen. Zo kun je laten zien dat tip echt van jou afkomstig is!

Voor meer informatie over de Nail Art wedstrijd en de voorwaarden, kun je 24 uur per dag kijken op onze website.

Tot 7 november bij ons Open Huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten