maandag 18 oktober 2010

Heel veel voordeel tijdens ons Open Huis!

Heb jij 7 november al genoteerd in jouw agenda? Dan is er Open Huis bij Florence Beauty and Nails!
In onze showroom vinden inspirerende demonstraties plaats. U kunt uiteraard ook profiteren van spetterende aanbiedingen!

Ook wordt om 12:00 uur de winnaar bekend gemaakt van onze Nail Art Wedstrijd! Heeft u zich hier al voor ingeschreven? Maak jouw mooiste Nail Art ontwerp op een tip met als thema Magic Holidays. Maak een foto van je ontwerp en stuur deze middels het aanmeldformulier op deze website naar ons toe. Je kunt de foto of de tip ook in onze showroom inleveren. Doe dit vóór 1 november om mee te dingen naar de prijzen! Vergeet niet je tip mee te nemen! Zo kun jij aantonen dat de het Nail Art ontwerp ook écht door jou is gemaakt en kun je volledig met de eer strijken!
Het Open Huis staat in het teken van Magic Holidays, met leuke nail art demonstraties voor de feestdagen, tips voor de leukste kerstcadeautjes, en dus de uitreiking van de Magic Holiday Nail Art wedstrijd!

Deze keer is ons Open Huis wel erg speciaal... want u krijgt een VIP cadeaubon!
Met deze cadeaubon krijgt u €25,- korting bij besteding van €100,- of €100,- korting bij besteding van €500,- excl. BTW!

Genoeg redenen om te komen shoppen dus!
Hopelijk tot 7 november bij ons Open Huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten