vrijdag 12 november 2010

Soak Off Salon Kit: kleurrijke variatie in jouw salon!

Florence biedt jou de snelste Soak Off UV Gel ooit! Soak Off Gel combineert het beste uit nagellak en gel. Het geeft een mooie natuurlijke nagellaklook, maar blijft minimaal twee weken mooi. Daarnaast is het eenvoudig aan te brengen en te verwijderen. Soak Off Gel biedt hiermee veel voordelen voor een behandeling van de natuurlijke nagel, en is dan
ook ideaal voor manicures en pedicures.

Mogelijkheden van Gel
Soak Off Gel is zachter en flexibeler dan gewone gel. Hierdoor is het dun aan te brengen en geeft het een natuurlijk nagellaklook. Daarnaast kan je met de Soak Off Gel van Cuccio Professional een kleine tip plaatsen, een nabehandeling uitvoeren of een beschadiging corrigeren. Goed aangebracht blijft Soak Off Gel minimaal twee weken mooi. Je leert dit in de Soak Off workshop, die je nu tijdelijk gratis krijgt bij aanschaf van een Soak Off Salon Kit.

26 kleuren voor €165!
Start nu met Soak Off Gel met de complete Soak Off Salon Kit: alle 26 kleuren Cuccio Professional Soak Off Gel inclusief basisgels voor slechts €165,-! Normaal €206,- dus je bespaart maar liefst ruim €40,-. Daarnaast krijg je alle instructies van Soak Off Gel in een eendaagse Soak Off Gel workshop helemaal gratis!

Verhoog je omzet
Met Soak Off Gel haalt u meer uit uw salon. Dankzij de voordelen van Soak Off Gel zullen vrouwen die de voorkeur geven aan natuurlijke nagels sneller kiezen voor bezoek aan een nagelsalon. Geeft u al manicures of pedicures? Door het aanbieden van Soak Off Gel als een extra dienst, kunt u de totaalprijs van uw behandeling verhogen.

Alle voordelen op een rijtje
- Semi-permanente nagellak
- Dun en flexibel
- Voor natuurlijke nagel
- Binnen 5 minuten te verwijderen

Meer weten over Soak Off Gel? Kijk op onze website, http://www.florencebeautyandnails.nl/!

Nog meer voordeel!
Naast deze spectaculaire Soak Off aanbieding, hebben wij ook nog andere voordelige acties deze maand:
- Premium Starter Kit! Bevat een liquid, 4 poeders, 2 cover up en een penseel voor €99,-! Kijk op onze website voor meer informatie.
- Acrylic Strass Stones! 20% korting op het gehele assortiment! Kijk op onze website voor meer informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten